Wales slog Ukraina med 1-0 för att gå in i Qatars VM 2022

Världsförberedelser Europeisk slutspelsgrupp A-final, Wales ströja mot Ukraina. I paus, Wales 1-0 Ukraina. Under den andra halvan av matchen anföll Ukraina många gånger för att skapa risker, och inget av lagen har gjort några mål sedan dess. I slutet av matchen besegrade Wales Ukraina med 1-0 och fick den sista biljetten till Europakvalet till Qatar-VM. Det är första gången de deltar i världscupen på 64 år.

Wales slog Österrike i semifinalen, medan Ukraina slog Skottland i Glasgow för fyra dagar sedan. I den första halvleken av matchen utnyttjade Bell en frispark, Yarmolenko gjorde självmål och Wales ledde med 1-0. Ukraina fortsatte att belägra Wales i andra halvlek, men Wales sega försvar höll ställningen till slutet.

Bale, 32, missade Champions League-finalen och gjorde bara sju matcher under säsongen 21/22, även om han gjorde det i båda slutspelen. Han använde ett stag i semifinalen för att hjälpa Wales att slå ut Österrike med 2-1, och gör nu ett självmål för att ta Wales till VM-slutspelet. Bell, klädd i Billiga Fotbollströjor, åstadkom vad Giggs inte kunde göra. Han ledde Wales till Europacupen för första gången för sex år sedan och nådde semifinal. Nu har han fört Wales till VM igen efter 64 år.